Gyalogos útvonalak - információk

A Szent Márton Gyalogos Vándorút végigjárását igazoló jelvény megszerzésének feltételei:

A Szent Márton Gyalogos Vándorút végigjárói távolságtól és útvonaltól függően többféle jelvényt szerezhetnek.

- 100 kilométer végigjárását igazoló jelvény

- 300 kilométer végigjárását igazoló jelvény

- 1000 kilométer végigjárását igazoló jelvény

Mindenki önállóan határozza meg, hogy melyik útvonalszakaszok végigjárására vállalkozik. A felkeresett helyszínek között Szombathelynek feltétlenül szerepelnie kell. A teljesítésbe beszámíthatóak a külföldön megtett útszakaszok is.

A távolságok meghatározásakor az útvonal szakaszainál feltüntetett kilométeradatokat kell figyelembe venni. A tényleges távolság - attól függően, hogy az adott település melyik pontjáról indulunk - ettől kicsit eltérhet.

A túra teljesítése nincs időhatárhoz kötve, az egyes szakaszok bármilyen irányban, bármilyen sorrendben teljesíthetők.

A túra igazolásának módja: az ellenőrző pontokon elhelyezett bélyegzőkkel, szükség esetén az adott település azonosítására alkalmas más pecséttel vagy fotóval.

Igazoláshoz a magyarországi útvonalszakaszok esetében igazolólapok és a déli útvonalszakasz esetén térképes igazolófüzet áll rendelkezésre, de mindenki önállóan is készíthet olyan, "igazolólapot", amelyre a pecséteket gyűjti. Igazolólapok e-mail-ben is kérhetők a következő címen: info@viasanctimartini.eu (Ugyanerre a címre várjuk az esetleges kérdéseket, javaslatokat, észrevételeket is.)

9700 Szombathely Ősz u. 4. • +36 30 352 0579 • info@viasanctimartini.eu